Aanbod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Over Noor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aanmelden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miskraam verwerken

hulp na Miskraam || Psycholoog

Verlies tijdens de zwangerschap, of het nu een miskraam of stilgeboorte betreft, is vaak een ontzettend emotionele ervaring. Het kan een wirwar van emoties veroorzaken, zoals verdriet, boosheid/frustratie en schuldgevoelens. Hoe ga je met dit verlies om en hoe kijk je naar de toekomst?
Ik bied je hulp na je miskraam om er mee om te kunnen gaan. Ik sta klaar om vrouwen en hun partners met een kinderwens te ondersteunen gedurende deze reis en ook daarna, om hen te helpen alles een plek te geven en de miskraam verwerken. Samen verkennen we de emoties die hierbij komen kijken en werken we aan strategieën om hiermee om te gaan.

Wat betekent mijn hulp na een miskraam

 • Een veilige plek om te delen:
  In mijn praktijk streef ik ernaar een veilige ruimte te creëren waar je vrijuit al je gevoelens en gedachten kunt delen. Hier kun je jezelf zijn en je emoties uiten zonder angst voor veroordeling.
 • Begeleiding bij rouwverwerking:
  Het verlies van een kindje, hoe pril ook, kan een diepgaand rouwproces veroorzaken. Ik sta voor je klaar om je te helpen navigeren door deze moeilijke tijd en om je te ondersteunen bij het verwerken van je verdriet. Indien nodig kunnen we EMDR overwegen als een mogelijke therapie om je te helpen bij het vinden van een plekje voor dit verlies. Wil je meer weten over EMDR? Klik dan hier.
 • Omgaan met schuldgevoelens en falen:
  Veel mensen die een miskraam of stilgeboorte hebben meegemaakt, worstelen met gevoelens van schuld en falen. Samen zullen we onderzoeken waar deze gevoelens vandaan komen en hoe je ermee kunt omgaan.
 • Communicatie en relaties rondom miskraam verwerken:
  Het verlies van een zwangerschap, een miskraam verwerken, heeft vaak niet alleen impact op jou, maar ook op je relatie. Soms is het fijn om samen te komen en te praten over wat er is gebeurd en hoe dit jullie beiden heeft beïnvloed. We zullen samen kijken naar wat jullie nodig hebben om hier doorheen te komen.
 • Toekomstplanning en hoop:
  Een miskraam of stilgeboorte kan het vertrouwen in de toekomst en het vermogen om opnieuw zwanger te worden ondermijnen. Samen zullen we kijken naar wat je op dit moment nodig hebt en hoe de toekomst eruit kan zien. We zullen stappen bespreken die je kunt nemen om weer verder te kunnen.
miskraam verwerken

Waarom kiezen voor Noor bij je miskraam verwerken

Het verlies van een kindje heeft grote impact. Ik heb zelf meerdere malen het verlies van een zwangerschap meegemaakt. Ik weet dat iedereen zijn eigen unieke proces doormaakt, maar ik herken zeker de pijn die gepaard gaat met deze ervaring. Daarom voel ik een sterke drang om andere vrouwen en hun partners te begeleiden tijdens dit moeilijke (rouw)proces. Wil je meer over mij weten en hulp na je miskraam? Kijk dan hier.

Neem vandaag nog contact met me op als je ondersteuning nodig hebt bij het verwerken van een miskraam of stilgeboorte. Je staat er niet alleen voor, en samen kunnen we werken aan heling en herstel.

Heb je vragen of twijfel je?

Als je vragen hebt of twijfelt of mijn begeleiding past bij jouw behoeften rondom het omgaan met je miskraam, aarzel dan niet om contact op te nemen. Via het beveiligde contactformulier kun je contact met me opnemen, waarbij ik binnen 2 werkdagen reageer. Of voel je vrij om telefonisch contact op te nemen. Jouw welzijn is mijn prioriteit en ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw unieke reis naar het ouderschap.

Scroll naar boven